Al meer dan vijf jaar zit ik met bepaalde verhalen in mijn hoofd, ik wil ze zeker en vast nog uitwerken tot hele boeken, maar voorlopig ben ik nog niet ver. Het zal nog wel een tijdje duren vooraleer er iets deftig toonbaar is.

Wat ik op deze blog wil posten zijn fragmenten of ideeën van en voor verhalen om zo wat constructieve commentaar en reacties uit te lokken. Ik ben geen schrijfster, noch wil ik er mij voordoen als één, maar ik hoop ooit wel er een te worden en mijn boeken in de winkel te zien liggen en in andermans bibliotheekkast, liefst gelezen natuurlijk. Mij vergelijken met Umberto Eco of Hugo Claus (positief of negatief) zou hetzelfde zijn als een vis te beoordelen op zijn niet-capaciteit van in een boom te kunnen klimmen, dus a.u.b., bespaar me van zo’n feedback. Mocht mijn schrijfstijl echt zo benedenmaats zijn, kan men het nog altijd op een constructieve manier aan de vrouw brengen.

Ik zal pas iets plaatsen van een verhaal indien ik al ver genoeg gevorderd en goed op weg ben om het ‘af’ te werken, men weet maar nooit hier op internet 😉 Met ‘af’ wil ik zeggen de eerste versie zonder al ergens definitief te zijn, tja anders heeft dit hier totaal geen zin meer he…

Ik hoop dat het niet te lang zal duren voordat hier iets interessants te voorschijn zal komen, tot die tijd zijn mijn andere blogs, waar ik ook nog zo graag aan wil werken, waarschijnlijk al veel voller. Ga gerust maar eens een kijkje nemen.

Veel liefs,
JP